Altura maakt uw ramen glanzend schoon

De glazenwassers van Altura maken uw ramen glanzend schoon. Zowel binnen als buiten. Op de begane grond en op de bovenste etage van uw kantoor- of wooncomplex. Door uw glas, houtwerk en gevelpanelen goed schoon te houden, verlengt u bovendien de levensduur van uw schilderwerk. Kortom: er is minder groot onderhoud nodig, waardoor u per saldo kosten bespaart!

Glasbewassing

Streeploze, schone ramen

Tot 10 meter hoogte heeft u de keuze om uw ramen traditioneel met de hand of met het Tuckerpole-systeem te laten reinigen. Heeft u beglazing tussen de 10 en 15 meter hoogte? Dan maken we gebruik van het Tuckerpole-systeem. Hierbij wassen wij uw ramen met een uitschuifbare telescoopsteel met een borstel. Omdat we tot 15 meter geen hoogwerker nodig hebben, is deze manier van glazenwassen kostenbesparend en veilig. Het gedemineraliseerde, pure water dat we hierbij gebruiken, zorgt ervoor dat al het vuil van de oppervlakte verdwijnt. Met als resultaat streeploze, schone ramen.

Ook op grote hoogte

Heeft u ramen op een hoogte boven de 15 meter? Ook dat is geen punt voor onze ervaren glazenwassers. Met een hoogwerker of gevelinstallatie reinigen wij uw ramen tot op grote hoogte. Geheel volgens alle veiligheidsnormen. Fris en schoon!

Daarom Altura

  • Decennia ervaring
  • Betrouwbaar & vakkundig
  • Betaalbaar
  • VCA gecertificeerd

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het invullen van ons contactformulier of bel 015-3641284.