Altura Facilitaire Diensten

Voor al uw schoonmaakdiensten en voor totaalonderhoud van uw woon- of kantoorcomplex, is Altura een betrouwbare partner. U bent verzekerd van een schone omgeving en hebt er zelf geen omkijken meer naar!

Schoonmaak

Schoonmaken is ons vak! Wij maken schoon in opdracht van Verenigingen van Eigenaren (VVE), woningbouwcorporaties, bedrijven uit het MKB, verenigingen en winkelcentra.
Lees verder

Glasbewassing

De glazenwassers van Altura maken uw ramen glanzend schoon. Zowel binnen als buiten. Op de begane grond en op de bovenste etage van uw kantoor- of wooncomplex.
Lees verder

Specialistische reiniging

Altura heeft jarenlange ervaring met specialistisch reinigen. Onze deskundige medewerkers werken met beproefde methoden om ieder gewenst oppervlak te reinigen.
Lees verder

Mutatiewerk

Al decennialang is mutatiewerk een van onze specialiteiten. Snel en flexibel brengen wij woningen, winkels en andere objecten in een recordtijd terug in de originele staat. Zodat u uw pand weer zo snel mogelijk kunt verhuren of verkopen. Want leegstand kost geld!
Lees verder

Aanvullende facilitaire diensten

Gaat u voor gemak en heeft u behoefte aan totaalonderhoud van uw vastgoed? Dan is Altura de partner waarnaar u op zoek bent.
Lees verder

Daarom Altura

  • Decennia ervaring
  • Betrouwbaar & vakkundig
  • Betaalbaar
  • VCA gecertificeerd

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het invullen van ons contactformulier of bel 015-3641284.