Voor al uw schoonmaakwerk: Altura Facilitaire Diensten

Altura is een deskundige en flexibele partner voor al uw schoonmaakwerk. Wij leveren snelheid, professionaliteit en kwaliteit voor betaalbare, reële tarieven. Eerlijkheid en openheid staan daarbij voorop. Door continu te verbeteren en te professionaliseren, houden wij onze medewerkers scherp en onze klanten tevreden.

Schoonmaakbedrijf Altura

Gerenommeerd schoonmaakbedrijf

Altura is de nieuwe naam van Schoonmaakbedrijf Gerfri, dat in 1979 werd opgericht. Na enkele jaren groeide het uit tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met glazenwasserijactiviteiten in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Delft, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Maarten de Hoog nam het bedrijf in september 2008 over. Hij breidde het dienstenpakket verder uit en zorgde voor een professionaliseringsslag, waardoor hij kon voldoen aan de hogere kwaliteitseisen. Sinds 2012 zijn we VCA* gecertificeerd. Onder de nieuwe naam maakten wij een frisse start als allround facilitair bedrijf met jarenlange ervaring.

Vakkundige schoonmaakwerkzaamheden

Voor uw schoonmaakwerkzaamheden maken we vooraf duidelijke afspraken, die we samen met u vastleggen. Onze medewerkers komen op het vaste tijdstip dat met u is afgesproken en zijn herkenbaar aan de Altura bedrijfskleding. Eerlijk, betrouwbaar en vakkundig. Dat zijn de waarden waar we hen op selecteren. En daaraan herkent u onze manier van zaken doen. We zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving voor u en voor onze medewerkers. Onze medewerkers worden intern goed opgeleid, zijn gemotiveerd en eraan gewend om zelfstandig beslissingen te nemen. Zij zijn ons visitekaartje – en daarmee onze ambassadeurs op de werkvloer.

MVO

Mens en milieu nemen een belangrijke plaats in binnen onze bedrijfsvoering. Bij de keuze voor onze schoonmaakproducten streven we er steeds naar het milieu te ontzien. De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers staan bij ons voorop. Onze betrokkenheid bij de lokale samenleving uit zich onder meer in sponsoractiviteiten voor sportverenigingen en goede doelen. Altura zet in op een gezonde groei. Wij zijn er klaar voor schone toekomst!

Daarom Altura

  • Decennia ervaring
  • Betrouwbaar & vakkundig
  • Betaalbaar
  • VCA gecertificeerd

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het invullen van ons contactformulier of bel 015-3641284.